VÅRT KAFFE

Vi på Mocca Deli är stolta över att kunna presentera vårt fantastiska kaffesortiment från Johan & Nyström, ett svenskt företag med stark passion för kaffe och the, men också för hållbarhet, genom sina ekologiska och Fairtrademärkta produkter.
Johan & Nyström brukar hävda att vägen till god kaffe är lång. Den innefattar professionalism hos alla inblandade och en stor portion arbete. De köper sina kaffebönor från kvalitetsmedvetna bönder världen över. Bönder som vet hur viktigt varje led är för en fulländad kaffeupplevelse. De rostar kaffen som är unika och individuella – allt ifrån deras specialkaffe i Signature-serien, ett högkvalitativt kaffe som tar ut svängarna i sina smakprofiler tack vare unik jordmån, process och rostning, till deras Original-serie, som rymmer kaffeblandningar med mer traditionell karaktär.

De väljer sina samarbetspartners utifrån kunskap och koncept och strävar efter att alla som de jobbar med delar deras värderingar kring en transparent handel, från bonde till deras kunder.

Det finns alltid ett kaffe du kommer att älska i Johan & Nyströms smakvärld!

VÅRT TE

Vårt te kommer från Johan & Nytröm, som har en vision om att få fler att börja tycka om te. Det är en dryck med oändlig variation och precis som för vin och kaffe, finns det regionala specialiteter, hantverksskicklighet och stolta odlare.

TEMENY

Se vilka tesorter vi har här.

Hämta här

BILDGALLERI