Mocca Deli Logga

En modern

trattoria

På Mocca Deli kan du välja och vraka bland vårt varierade utbud av bakverk, pasta, sallader, cocktails, våfflor, wraps, milkshakes och flatbread-pizzor. Vårt team av passionerade kockar och bartenders arbetar hårt för att skapa en meny som tillfredsställer alla smaklökar och behov. Vi använder alltid de finaste råvarorna och tillagar maten med kärlek och omsorg. Oavsett om du föredrar en lätt sallad, en härlig nachotallrik eller en brunchmacka, kommer du att hitta något som faller dig i smaken.

 

Men vi erbjuder mer än bara god mat och dryck. Våra restauranger är en plats där du kan sitta ner, slappna av och njuta av en stunds lugn. Vi har skapat en mysig och trivsam miljö där du kan känna dig bekväm och låta stressen rinna av dig.

 

Välkommen till en varm välkomnande restaurang där familj, vänner, kärlek och genuin matlagning står i centrum.
Ditt vardagsrum!

Mocca Deli Logga

Ditt Vardagsrum

Vi strävar efter att erbjuda enhelhetsupplevelse som går utöver bara maten. Och om du vill förlänga din upplevelse kan du även avnjuta ett glas rött sent på kvällen och uppleva en harmonisk avslutning på dagen.

Vår personal är dedikerad och entusiastisk, redo att erbjuda dig en förstklassig service och skapa minnesvärda stunder för dig och dina nära och kära.
Så kom och besök oss på Mocca Deli café. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår värld av smaker, avkoppling och livsnjutning. Låt oss få ge dig en upplevelse utöver det vanliga och göra ditt besök hos oss till något alldeles speciellt.

Vi är stolta över att erbjuda dig kanske Sveriges godaste kaffe, vars arom och smak kommer att förföra dina sinnen från första sippen.

Hos oss finns något för dagens alla härliga stunder. Här listar vi vilka rätter vi tycker att du inte får missa!

Mocca deli är resultatet av tre bröder som förenade sina passioner: Tony, kocken och entreprenören med stora visioner; Salle, baristan med en kärlek för kaffe; och Alen, med en djup passion för cocktails.

Tillsammans drömde de om att skapa något enastående – en modern trattoria som kändes som ens eget vardagsrum, en plats där alla kunde njuta oavsett tillfälle.

I mars 2015 öppnade den första Mocca deli i Eskilstuna. Bröderna hade byggt sitt koncept från grunden och det blev snabbt tydligt att de hade träffat rätt. Med sin expertis och en unik atmosfär lockade de ständigt tillbaka besökare och fick dem att rekommendera restaurangen till andra.

Succén i Eskilstuna var bara början. Mocca Deli har sedan dess vuxit till flera städer i Sverige och utmärkts med en DI Gasell två år i rad. Expansionen är en framgångssaga och bröderna arbetar hårt för att bevara den personliga och familjära känslan som har gjort Mocca deli så speciell.

Idag hittar du Mocca deli i städerna Eskilstuna, Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Skövde och Västervik. Vi planerar att öppna ännu fler restauranger runtom i landet i de kommande åren – så håll utkik!

Awards

Mocca deli har vunnit många fina priser. Bland annat blev vi årets gasell år 2018 & 2019.