DRÖMMEN OM
EN MODERN TRATTORIA

MOCCA DELI – DRÖMMEN OM EN MODERN TRATTORIA

Med åren växte tankarna på ett helt eget ställe, med ett unikt koncept, fram. Ett modernt café med en varm, personlig och familjär framtoning. Ett ställe för alla typer av människor, för alla plånböcker, och för alla tillfällen. De byggde upp sitt koncept från grunden och den 20 mars 2015 slogs dörrarna upp till Mocca deli – Eskilstunas nya vardagsrum!

Med sin mysiga och hemma-inspirerade inredning, har bröderna skapat en högst personlig miljö och menyn är noga uttänkt för att det ska finnas något för alla, vare sig du är sugen på lunch, fika, något hälsosamt eller ett glas vin i baren. Hit kommer folk vid alla tider – före eller efter shoppingen, efter skolan med vänner, på en AW med kollegorna, en tidig eller sen middag med familjen. Gästerna är ofta spontana och blir sittande länge. Bröderna jobbar själva i driften och rör sig mer än gärna ute bland gästerna.
Deras vision blev verklighet och genomslaget de fått har nått högt över deras förväntningar. Genom att ta det bästa från sin långa erfarenhet inom branschen och genom att hitta något som Eskilstuna saknat, har de skapat ett koncept som bär sig själv – där gästerna återkommer och sprider ordet vidare.

Nu siktar de på att etablera Mocca deli via franchise i flera mellanstora städer i Sverige där ledorden i rörelsen ska vara kvalitet och service, med en personligt touch.

Varmt välkomna till Mocca deli!

AWARDS

Mocca Deli är Årets Gasell i Södermanlands län.