Mocca Deli Logga

MOCCA DELI LINKÖPING

Cafe Linköping

På Ågatan 21, i hjärtat av Linköping, kan ni slå er ner på vårt trivsamma café. Ta en paus i shoppingrundan, förgyll pluggstunden eller ta en catch up med vännerna. Här finns något för alla; allt ifrån cheesecakes i olika kombinationer till sötsyrliga hallonpajer och kryddiga morotskakor. Fullända din fikastund med en väl skummad cappuccino på våra egna nymalda kaffebönor från Johan & Nyström. Ett riktigt bra café för oss är dock inte bara goda bakelser och smakrikt kaffe; det är minst lika viktigt med en riktigt hemtrevlig atmosfär och givmild personal. Vi hoppas att ni skall trivas i Sveriges mysigaste vardagsrum!

ät och drick i restaurangen

Här, på Mocca deli i Linköping, finns något för alla smaker! Tillsammans har vi skapat en omfattande meny med utsökt mat av färska pastarätter, sallader, pizzor och hälsotallrikar. Vår vision är tydlig; på våra restauranger ska de finnas något för alla tänkbara tillfällen. Kom in på en hälsosam jobblunch, lång familjemiddag, snabb och god take-away eller sprudlande AW med kollegorna. Maten lagas alltid med mänger av kärlek och våra råvaror är omsorgsfullt utvalda, allt för att din smakupplevelse skall bli så minnesvärd som möjligt!

After Work i Linköping

Välkomna på after work med kollegorna i en hemtrevlig atmosfär med stämningshöjande loungemusik och goda drycker! Vi erbjuder tjusiga drinkar, smakrika viner, festligt bubbel och riktigt iskall öl. Här finns något för alla, hos oss ser vi till att ge er det perfekta efter-jobbet minglet!

Godaste Pizzan i Linköping

Våra Flatbread Pizzor är något utöver det vanliga! Med noga utvalda råvaror, hemgjord tomatsås och extra krispig botten så erbjuder vi garanterat den godaste pizzan i Linköping. Hitta din favorit bland 16 olika pizzor!

Utsökt god pasta

Pasta är en av våra specialiteter! Här finner du bland annat klassiska Pasta Carbonara, smakrik Pasta Pesto, krämig citronpasta med scampi, het salsicciapasta, mustig oxfilépasta och välfylld raviolini med len gorgonzola. På vår restaurang i Linköping finns helt enkelt något för alla pasta-preferenser!