PRESS

OM MOCCADELI

Här på Mocca deli bjuds livsnjutning för magen och en stunds avkoppling från vardagen. Här finns kanske Sveriges godaste kaffe. Välj och vraka mellan allt från hemgjorda bakverk, matiga hälsotallrikar, sallader, wraps, flatbread pizzor till att njuta ett glas rött sent på kvällen. Poppa in med kollegan, släkten eller bästa kompisen för en mumsbit när helst du vill. Vi lovar att göra allt för att du ska trivas. ‘

Välkommen till Mocca deli Västervik!

2020-10-01

Den 10e maj 2022 öppnade vi dörrarna till vår nya restaurang på Fiskaretorget 1 i Västervik. Restaurangen är den sjätte enheten av Mocca deli och är beläget precis vid vattnet med en utsikt över Gamlebyviken. Öppningsdagen var minst sagt lyckad där gäster och personal var mycket nöjda och stämningen var på topp. Restaurangen drivs av Can Örnek, Silver, Elias och Nidal Besheri som är etablerade restaurangägare i staden.

Mocca deli erbjuder allt från en god kaffe till en krämig pasta. Med restaurangens hemtrevliga miljö kan alla känna sig som hemma och njuta av en avkopplande stund med unika smakupplevelser. Kombinationen mellan en modern trattoria och en otrolig utsikt över vattnet är svårslagen, och gör Mocca deli i Västervik till något utöver det vanliga.

Varmt välkommen till Västerviks nya tillskott!

För mer info kontakta:

Tony Mansour
Mail: tony@moccadeli.se

Nyöppning Linköping våren 2021

2020-10-01

Mocca deli öppnar under våren 2021 i Linköping, det blir den femte Mocca Deli som nu slår upp portarna. Restaurangen kommer ligga på Åggatan 21 där det finns ett stort naturligt flöde av människor. Renovering och ombyggnad av lokalen har redan startat och man investerar stort för att få till den unika känsla Mocca deli står för.

Mocca deli är modernt café med en varm, personlig och familjär framtoning. Ett ställe för alla typer av människor, för alla plånböcker och för alla tillfällen. Bröderna Mansour byggde konceptet från grunden och den 20 mars 2015 öppnade den första Restaurangen i Eskilstuna, senare i Örebro, Norrköping och Västerås. Nu öppnar vi i Linköping!

Det finns planer att inom kort öppna fler restauranger. Håll utkik!

Varmt välkomna till Mocca deli – Linköpings nya vardagsrum.För mer info kontakta:

Tony Mansour
Mail: tony@moccadeli.se

Grattis Västerås!

2020-10-01

Mocca deli öppnar under hösten 2020 i Västerås!

Mocca deli är modernt café med en varm, personlig och familjär framtoning. Ett ställe för alla typer av människor, för alla plånböcker, och för alla tillfällen. Bröderna Mansour byggde konceptet från grunden och den 20 mars 2015 öppnade den första Restaurangen i Eskilstuna, senare i Örebro, Norrköping och nu hösten 2020 öppnar Västerås och det finns planer på fler öppningar inom kort.

Med sin mysiga och hemma-inspirerade inredning, har bröderna skapat en högst personlig miljö och menyn är noga uttänkt för att det ska finnas något för alla, vare sig du är sugen på lunch, fika, något hälsosamt eller ett glas vin i baren. Hit kommer folk vid alla tider – före eller efter shoppingen, efter skolan med vänner, på en AW med kollegorna, en tidig eller sen middag med familjen. Gästerna är ofta spontana och blir sittande länge.

Varmt välkomna till Mocca deli – Västerås nya vardagsrum.

För mer info kontakta:

Tony Mansour
Mail: tony@moccadeli.se

Mocca delis Ansvar
Covid 19

2020-10-18

Kära gäst,
Covid restriktionerna påverkar oss alla i olika stor utsträckning och de har i mångt och mycket blivit en del av vår vardag. På Mocca deli skall vi bidra på bästa sätt och vi tar säkerheten på största allvar och följer de riktlinjer och regler som myndigheterna uppmanar till. Hos oss ska man känna sig trygg, det är vår högsta prioritet.

Som ett led i det har vi tagit flera initiativ i våra enheter.

Vi har:Stärkt vår service ytterligare och implementerat Covid-19-utbildningar för varje anställd så att dem har den information och kunskap som behövs.
  • Minskat antalet sittplatser i vår enheter.
  • Glesat ut mellan borden (inomhus och utomhus) så att den mänskliga kontakten minimeras.
  • Placerat ut säkerhetsmarkeringar på golven och informationsskyltar på borden för att öka tydligheten och påminna om att hålla avstånd till varandra.
  • Placerat ut handsprit för våra medarbetare och gäster. Detta står utplacerat i våra enheter.
  • Skulle handspriten motförmodan inte stå synligt, fråga personalen bakom kassan så hjälper dem er.
  • Gjort det smidigare att kolla menyn digitalt med QR kod på alla bord. Detta så att man snabbt kan snabbt beställa utan att behöva och vänta i kö. Upphämtningen sker på särskilda ytor i majoriteten av våra enheter.
För att komma i kontakt med vår kommunikationsavdelning, maila gärna info@moccadeli.se
Nedan hittar du högupplösta bilder och loggor för nedladdning.
Logotyper