PRESS

OM MOCCADELI

Här på Mocca deli bjuds livsnjutning för magen och en stunds avkoppling från vardagen. Här finns kanske Sveriges godaste kaffe. Välj och vraka mellan allt från hemgjorda bakverk, matiga hälsotallrikar, sallader, wraps, flatbread pizzor till att njuta ett glas rött sent på kvällen. Poppa in med kollegan, släkten eller bästa kompisen för en mumsbit när helst du vill. Vi lovar att göra allt för att du ska trivas. ‘

Pressrelease

Mocca deli öppnar under hösten 2020 i Västerås, det blir den fjärde restaurangen som slår upp portarna. Restaurangen kommer ligga på Stora torget 2 där det finns ett stort naturligt flöde av människor. Renovering och ombyggnad av lokalen har redan startat och man investerar stort för att få till den unika känsla Mocca deli står för.

Mocca deli är modernt café med en varm, personlig och familjär framtoning. Ett ställe för alla typer av människor, för alla plånböcker, och för alla tillfällen. Bröderna Mansour byggde konceptet från grunden och den 20 mars 2015 öppnade den första Restaurangen i Eskilstuna, senare i Örebro, Norrköping och nu hösten 2020 öppnar Västerås och det finns planer på fler öppningar inom kort.

Med sin mysiga och hemma-inspirerade inredning, har bröderna skapat en högst personlig miljö och menyn är noga uttänkt för att det ska finnas något för alla, vare sig du är sugen på lunch, fika, något hälsosamt eller ett glas vin i baren. Hit kommer folk vid alla tider – före eller efter shoppingen, efter skolan med vänner, på en AW med kollegorna, en tidig eller sen middag med familjen. Gästerna är ofta spontana och blir sittande länge.

Mocca deli Västerås kommer drivas centralt tillsammans med Andreas Demir från Västerås, då det är viktigt för Mocca deli att det finns en lokal anknytning. Grundarna Bröderna Tony, Salle och Alen Mansour kommer inledningsvis arbeta i restaurangen för att säkerställa kvalitet få till Mocca deli känslan.

Varmt välkomna till Mocca deli – Västerås nya vardagsrum.

För mer info kontakta:

Tony Mansour

Mobil: 073-708 12 50

Mail: tony@moccadeli.se

För att komma i kontakt med vår kommunikationsavdelning, maila gärna info@moccadeli.se

Nedan hittar du högupplösta bilder och loggor för nedladdning.

Logotyper