Mocca Deli Logga

MOCCA DELI NORRKÖPING

Cafe Norrköping

På Tunnbindaregatan 3, i Norrköping mittpunkt, ligger vårt hemtrevliga café beläget. Ta en paus i shoppingrundan, förgyll pluggstunden eller ta en catch up med vännerna. Här finner du mängder av bakverk: cheesecakes i diverse kombinationer, riktigt kladdiga kladdkakor och perfekt sega cookies. Fullända din fikastund med en värmande cappuccino på våra egna nymalda kaffebönor från Johan & Nyström. Goda bakelser och smakrikt kaffe är dock inte allt; minst lika viktigt är en hemtrevlig atmosfär och givmild personal. Vi hoppas att ni skall trivas i Sveriges mysigaste vardagsrum!

ät och drick i restaurangen

Välkommen till Mocca deli i Norrköping, här finns något för var och en! Vi har skapat en omfattande meny med utsökt mat av färska pastarätter, sallader, pizzor och hälsotallrikar. Vår vision är att det ska finnas något för alla tillfällen på våra restauranger, vare sig du besöker oss för en familjemiddag, en hälsosam lunch, helkväll med vännerna eller en snabb och god take away. I köket lagas maten med kärlek och våra råvaror är noggrant utvalda, allt för att din smakupplevelse skall bli så minnesvärd som möjligt!

After Work i Norrköping

Välkomna på after work med kollegorna i en hemtrevlig atmosfär med stämningshöjande loungemusik och goda drycker! Svalka er med en iskall öl eller festa till det med festliga drinkar! Kanske vill ni dela på en flaska vin eller varför inte unna er lite bubblor? Oavsett vad så finns vi här för att skapa det perfekta efter-jobbet minglet!

Godaste Pizzan i Norrköping

Våra Flatbread Pizzor är något utöver det vanliga! Med noga utvalda råvaror, hemgjord tomatsås och extra krispig botten så erbjuder vi garanterat den godaste pizzan i Norrköping. Hitta din favorit bland 16 olika pizzor!

Utsökt god pasta

Pasta är en av våra specialiteter! Här finns allt ifrån klassiker som Pasta Carbonara och Pasta Pesto, till het salsicciapasta och krämig citronpasta med scampi. Njut av just din favorit! I Norrköping finns något för alla pasta-preferenser.