Mocca Deli Logga

MOCCA DELI ÖREBRO

Cafe Örebro

I hjärtat av Örebro, närmare bestämt på Stortorget 7, ligger vårt trevliga café. Ta en paus i shoppingrundan, förgyll pluggstunden eller ta en catch up med vännerna. Här finner du mängder av delikata sötsaker, allt ifrån cheesecakes i olika kombinationer, till saftiga hallonpajer och klassiska chokladbollar. Komplettera din fikastund med en perfekt skummad cappuccino eller svalkande is-latte gjord på våra egna nymalda kaffebönor från Johan & Nyström. För oss är ett riktigt café inte bara gott fika och suveränt kaffe; det är minst lika viktigt att ha en hemtrevlig atmosfär och givmild personal. Vi hoppas att ni skall trivas i Sveriges mysigaste vardagsrum!

ät och drick i restaurangen

På Mocca deli i hjärtat av Örebro finns något för alla, stora som små! Vi har skapat en riktigt omfattande meny med ljuvlig mat av färska pastarätter, sallader, pizzor och hälsotallrikar. På våra restauranger ska det finnas något för alla möjliga tillfällen, allt ifrån stora familjemiddagar och sprudlande AW:s med kollegorna till snabba jobbluncher. I köket lagas maten med kärlek och våra råvaror är de bästa vi kan finna, allt för att din smakupplevelse skall bli så minnesvärd som möjligt!

After Work i Örebro

Välkomna på after work med kollegorna i en hemtrevlig atmosfär med stämningshöjande loungemusik och goda drycker! Är du sugen på en glamorös drink eller kanske lite friskt bubbel? Smakrika viner kanske är något för dig, eller varför inte en riktigt iskall öl? Oavsett vad du är ute efter finns vi här för det perfekta efter-jobbet minglet!

Godaste Pizzan i Örebro

Våra Flatbread Pizzor är något utöver det vanliga! Med noga utvalda råvaror, en magisk hemgjord tomatsås och givetvis extra krispig botten kan vi garanterat erbjuda den godaste pizzan i Örebro. Här finns en pizza för alla, välj din favorit bland våra 16 olika pizzor!

Utsökt god pasta

Pasta är en av våra specialiteter! Föredrar du klassikerna Pasta Carbonara och Pasta Pesto, eller är en het salsicciapasta mer din stil? Dras du mer till en härligt krämig citronpasta med scampi eller kanske vår smakrika ravioli i tryffelsås? Oavsett vad dina pasta-preferenser är finns det garanterat något för alla på vår restaurang i Örebro!