MOCCA DELI Skövde

Cafe Skövde

På Fiskaretorget 1 i Västervik, precis intill vattnet och den fantastiska båtbryggan, finner ni vårt ombonade café. Ta en paus i shoppingrundan, förgyll pluggstunden eller ta en catch up med vännerna. Här hittar du mängder av bakverk: cheesecakes i diverse kombinationer, smakrika morotskakor, syrliga pajer och klassiska chokladbollar. Komplettera din fikastund med en väl skummad cappuccino eller svalkande is-latte på våra egna nymalda kaffebönor från Johan & Nyström. För oss är ett riktigt café inte endast utsökt fika och välgjort kaffe; det är minst lika viktigt med en hemtrevlig atmosfär och givmild personal. Vi hoppas att ni skall trivas i Sveriges mysigaste vardagsrum!

ät och drick i restaurangen

Välkommen till Mocca deli i Västervik! Här har vi tillsammans skapat en omfattande meny med helt ljuvlig mat av färska pastarätter, sallader, pizzor och hälsotallrikar. Vår vision är att det ska finnas något för alla tillfällen på våra restauranger, vare sig du besöker oss för en snabb jobblunch eller stor familjemiddag. I köket lagas maten med kärlek och våra råvaror är de bästa vi kan finna, allt för att din smakupplevelse skall bli så minnesvärd som möjligt!

After Work i Skövde

Välkomna på after work med kollegorna i en hemtrevlig atmosfär med stämningshöjande loungemusik och goda drycker! Vi har något för alla smaker: eleganta drinkar, iskall öl, smakrika viner och friskt bubbel. Oavsett vad ni är sugna på så finns vi här för att ge er det perfekta efter-jobbet minglet!

Godaste Pizzan i Skövde

Våra Flatbread Pizzor är något utöver det vanliga! Med noga utvalda råvaror, hemgjord tomatsås och extra krispig botten så erbjuder vi garanterat den godaste pizzan i Västervik. Det är dessutom lätt att hitta sin egna favorit bland våra 16 olika pizzor!

Utsökt god pasta

Pasta är en av våra specialiteter! Vi erbjuder klassiker som Pasta Carbonara och Pasta Pesto, kryddstark salsicciapasta och mjukt krämig citronpasta med utsökt scampi. Ravioli, tagliatelle, linguine – vi har något för alla pasta-preferenser! Välkomna in till vår restaurang i Västervik.