Mocca Deli Logga

Välkommen till Mocca Deli Västervik!

 

Datum: 2020-10-01

 

Den 10e maj 2022 öppnade vi dörrarna till vår nya restaurang på Fiskaretorget 1 i Västervik. Restaurangen är den sjätte enheten av Mocca deli och är beläget precis vid vattnet med en utsikt över Gamlebyviken. Öppningsdagen var minst sagt lyckad där gäster och personal var mycket nöjda och stämningen var på topp. Restaurangen drivs av Can Örnek, Silver, Elias och Nidal Besheri som är etablerade restaurangägare i staden.

 

Mocca deli erbjuder allt från en god kaffe till en krämig pasta. Med restaurangens hemtrevliga miljö kan alla känna sig som hemma och njuta av en avkopplande stund med unika smakupplevelser. Kombinationen mellan en modern trattoria och en otrolig utsikt över vattnet är svårslagen, och gör Mocca deli i Västervik till något utöver det vanliga.

 

Varmt välkommen till Västerviks nya tillskott!

 

För mer info kontakta:

Tony Mansour
Mail: tony@moccadeli.se