Mocca Deli Logga

Under hösten 2023 öppnar Mocca deli en ny restaurang i Skövde.

Med sin mysiga och personliga inredning och en noga uttänkt meny, är Mocca deli ett modernt café för alla typer av människor, plånböcker och tillfällen. Idag finns sex restauranger runtom i Sverige; Eskilstuna, Västerås, Västervik, Norrköping, Linköping och Örebro. Öppningen i Skövde är en del av Mocca delis resa till att fortsätta expandera och erbjuda sitt unika koncept till fler städer i Sverige.

De tre bröderna bakom Mocca deli skapade sitt koncept från grunden och öppnade den första enheten i Eskilstuna i mars 2015. Med åren har de fortsatt att utveckla sitt koncept och skapat en atmosfär där gästerna kan koppla av och njuta av god mat och dryck. Mocca deli är ett ställe där gäster kommer vid alla tider – för en fika efter shoppingen, en tidig eller sen middag med familjen eller en AW med kollegorna. Gästerna blir ofta kvar länge och njuter av den varma och hemtrevliga stämningen.

Bröderna ser Skövde som en perfekt stad att etablera Mocca Deli i, och de är nöjda med lokalen som ligger på en central plats som är lättillgänglig för alla Skövde-bor, nämligen på Stortorget 12.

Vi är så glada över att öppna vår nya enhet i Skövde i höst! Vi tror att Mocca Deli kommer fylla en lucka som finns i stadens restaurangliv och vi ser fram emot att välkomna Skövde-bor och besökare till vår mysiga restaurang. Vi har skapat en miljö där våra gäster kan koppla av och njuta av god mat och dryck, och vi är övertygade om att detta kommer vara en succé i Skövde”, säger Tony Mansour, en av grundarna av Mocca Deli.

Mocca Deli söker nu personal till den nya restaurangen i Skövde och ser fram emot att välkomna nya medarbetare in i sin familj. Mocca Deli har etablerat sig som ett populärt val bland restauranger runtom i Sverige och har blivit kända för sin höga kvalitet och personliga service. Genom att fortsätta expandera och öppna nya enheter runtom i landet, vill Mocca Deli erbjuda fler människor möjligheten att uppleva deras unika koncept och atmosfär.

Varmt välkomna till Mocca Deli i Skövde i höst!