Mocca Deli Logga

Mocca deli expanderar: Sex nya städer på menyn!

Mocca deli, den omtyckta restaurangkedjan känd för sin hjärtliga atmosfär och välkomponerade meny, står inför en spännande expansion i Sverige. Vi har nu påbörjat förhandlingar med lokala fastighetsägare och potentiella franchisetagare för att snart öppna våra dörrar i sex nya städer: Borås, Lidköping, Jönköping, Kalmar, Gävle och Karlstad.

 

Med en beprövad framgångshistoria i ryggen fortsätter vi att utforska möjligheterna att skapa minnesvärda stunder för våra gäster. Vår resa började i mars 2015 med den allra första Mocca deli i Eskilstuna. Sedan dess har vi oavbrutet arbetat för att förbättra och utveckla vårt koncept, vilket garanterar en oförglömlig upplevelse, oavsett när du besöker oss. Idag finns vi i Eskilstuna, Västerås, Norrköping, Linköping, Örebro, Västervik och Skövde. Mocca deli har alltid strävat efter att skapa en inkluderande atmosfär där alla känner sig som hemma. Med en mångsidig meny, som sträcker sig från utsökt kaffe till knapriga pizzor, erbjuder vi något för alla smaker.

 

Vi är entusiastiska över möjligheten att snart öppna våra dörrar i Borås, Lidköping, Jönköping, Kalmar, Gävle och Karlstad. Vår vision är att bli en integrerad del av dessa städer och att välkomna nya medlemmar till vår Mocca deli-familj. Oavsett om du är en återkommande gäst eller nyfiken på att uppleva vad Mocca deli har att erbjuda, så kommer du snart att ha möjlighet att besöka våra restauranger i dessa spännande städer. Håll ögonen öppna för mer information om våra kommande öppningar!