Mocca Deli Logga

Mocca delis nya satsning – i Lidköping

Det är med stor glädje vi nu kan meddela att den åttonde Mocca deli-restaurangen planerar att öppna i Lidköping våren 2024.

 

Med en framgångsrik historia av att erbjuda högkvalitativ mat och en välkomnande atmosfär är Mocca deli redo att ta med sig sin unika upplevelse till Lidköping. Vi kommer att erbjuda en mångsidig meny med allt från härliga kaffedrycker, pasta, våfflor, drinkar, pizzor och matiga sallader. Allt skapat med omsorg och kärlek av våra erfarna kockar och cafébiträden. Men vi erbjuder mer än bara god mat, dryck och fika. Våra restauranger är en plats dit människor kan komma för att slappna av och njuta av en stunds lugn. Vi har skapat en mysig och trivsam miljö där stressen kan rinna av och livets goda får ta plats.

 

”Vi ser fram emot att bli en del av Lidköpings gemenskap och att få välkomna både nya och gamla gäster till en ny Mocca deli-enhet,” säger Tony Mansour, ägare av Mocca deli. ”Vi är övertygade om att vår unika kombination av god mat med något för alla, vänlig service och en avslappnad atmosfär kommer att vara uppskattad av invånare och besökare i Lidköping. De kommer att få ett nytt vardagsrum att umgås och njuta av det goda i. ”

 

Nu startar renoveringen av lokalen och rekrytering av medarbetare. När vårens knoppar börjat slå ut ser vi fram emot att öppna dörrarna och bjuda in alla Lidköpings-bor till Mocca-familjen. För mer information och uppdateringar om öppningsdatumet och andra nyheter, följ oss på sociala medier.

 

För vidare presskontakt:

Tony Mansour

Ägare, Mocca deli

Telefon: 073-708 12 50

E-post: tony@moccadeli.se

 

Vi ser fram emot att välkomna er till en varm restaurang där familj, vänner, kärlek och genuin matlagning står i centrum. Ditt vardagsrum – våren 2024!