Mocca Deli Logga

Mocca deli forsätter att expandera – etablerar sig i Borås!

Vi är glada att meddela att Mocca deli planerar att öppna en ny restaurang i Borås under hösten 2024.


På Mocca deli kan du välja och vraka bland vårt varierade utbud av läckra bakverk, smakrika pasta, fräscha sallader, uppfriskande cocktails, härliga våfflor, välsmakande wraps, krämiga milkshakes och krispiga flatbread-pizzor.

 

Med en framgångsrik historia av att erbjuda läckra rätter och en mysig atmosfär är Mocca deli redo att föra sin unika upplevelse till Borås. Etableringen blir den andra för året 2024 och den nionde Mocca deli-restaurangen i Sverige. Våra restauranger är en plats där människor kan koppla av och njuta av en lugn stund. Vi har skapat en mysig och välkomnande miljö där stressen kan försvinna och livets goda kan avnjutas.

 

”Vi är ivriga att fortsätta öppna fler enheter i Sverige och responsen är fantastisk. Borås är en given stad och vi kommer att bidra till att öka trivseln och erbjuda staden ett koncept som de tidigare inte sett” säger Tony Mansour, ägare av Mocca Deli. ”Vi tror att vår unika kombination av utsökt mat, varm service och en avslappnad atmosfär kommer att bli omtyckt av invånare och besökare. Vi strävar efter att skapa en ny mötesplats där människor kan samla sig och skapa fina minnen tillsammans.”

 

När hösten kommer ser vi fram emot att öppna våra dörrar och välkomna alla Borås-bor till Mocca-familjen. För mer information och uppdateringar om öppningsdatumet och andra nyheter, följ oss på sociala medier.

 

För vidare presskontakt:

Tony Mansour

Ägare, Mocca Deli

Telefon: 073-708 12 50

E-post: tony@moccadeli.se

 

Vi ser fram emot att välkomna er till en varm restaurang där familj, vänner, kärlek och genuin matlagning står i centrum. Ert nya favoritställe – hösten 2024!